Voor Werkzoekenden

Helaas, het is u ook overkomen, u staat op straat. Of u wordt binnenkort ontslagen omdat uw contract niet verlengd wordt. Het kan ook zijn dat u net klaar bent met school en graag aan de slag wilt.
Kortom: u bent op zoek naar werk. U kunt zich daarvoor bij LCS-Uitzendbureau in laten schrijven.

Wij zoeken voor verschillende bedrijven een werknemer, die voor korte of langere tijd werkzaamheden kan gaan verrichten bij dat bedrijf. Misschien bent u die persoon wel. We zoeken veel al technisch personeel, maar iedereen kan zich laten inschrijven bij LCS-Uitzendbureau. Als u zich bij ons inschrijft zullen wij daarna onze uiterste best doen om u bij een bedrijf te plaatsen. In de hoop dat u hier voor langere tijd werkzaam kunt zijn.

Hiervoor kunt u tussen 8.00 uur en 10.00 uur bij ons kantoor langs komen, Brakkeveldweg 154 of u inschrijven via onze website, u vind het formulier rechts in het menu. We zijn in de ochtenduren telefonisch bereikbaar onder nummer 0223 693003.

Als u zich via de site heeft aangemeld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Op kantoor kunnen we gelijk zaken met u bespreken.

Neem altijd het volgende mee:

  • Uw naam en adresgegevens.
  • Uw Curriculum Vitae.
  • Uw geldig legitimatiebewijs.